7 Νοε 2012

Μαρινάκης: "Σκουπίδια Αλαφούζος, Κούγιας και ΣΚΑΪ"


ΚΕΡΑΥΝΟΙ από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη σε όσους ρίχνουν λάσπη στην ομάδα που διαφημίζει το Ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη!

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης άστραψες και βρόντηξε μετά το μεγάλο θρίαμβο της Μονπελιέ, τονίζοντας ότι ο Ολυμπιακός απαντά μέσα στο γήπεδο, διαφημίζοντας το Ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη, κόντρα σε...
όσους πετάνε λάσπη στο σύλλογο, στη διοίκηση του και προσωπικά στον ίδιο! Ταυτόχρονα, τόνισε ότι το φετινό ρόστερ της ομάδας είναι καλύτερο από το περσινό, γιατί έχει νέους ποδοσφαιριστές και πρόσθεσε με νόημα: "Τα καλύτερα έρχονται!".

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού:

«Ήταν μια τεράστια επιτυχία. Μεγάλη νίκη. Παλικαρίσια. Αλλά πάνω από όλα αυτό που μετράει είναι ότι από την πρώτη στιγμή κι εγώ προσωπικά και η διοίκηση δείξαμε πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στο ρόστερ. Εγώ θεωρώ ότι και να λέτε, ότι το ρόστερ του Ολυμπιακού φέτος είναι καλύτερο, γιατί έχει νέα παιδιά και όταν βλέπετε νέα παιδιά, με πολύ ταλέντο τα καλύτερα έρχονται. Λίγο υπομονή μόνο να τα στηρίξουμε και όπως σας είπα μόνο καλύτερο θέαμα θα βλέπουμε από εδώ και μπρος.

Θέλω να πω και κάτι άλλο που είναι πολύ σημαντικό. Όπως είδατε σήμερα ο Ολυμπιακός ήταν διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη. Παρόλο που τον τελευταίο καιρό τα πισώπλατα χτυπήματα που τρώει ο Ολυμπιακός, η διοίκησή του και εγώ προσωπικά, από τα σκουπίδια, επαναλαμβάνω τα σκουπίδια του ελληνικού ποδοσφαίρου, είτε αυτό λέγεται ΣΚΑΪ, είτε Αλαφούζος, είτε Κούγιας, όλα αυτά τα σκουπίδια θα πρέπει να απομονωθούν, να κοιτάξουμε το άθλημα, να επενδύσουμε και να πάμε μπροστά.

Επαναλαμβάνω πρέπει να επενδύσουμε και να πάμε μπροστά. Γιατί η Ελλάδα δοκιμάζεται και έχει ανάγκη από ομάδες σαν τον Ολυμπιακό να την διαφημίζουν στην Ευρώπη και να προσφέρουν θέαμα. Αλλά εγώ δεν θα πω τίποτα άλλο για όλα αυτά. Τις απαντήσεις τις δίνουμε μέσα στο γήπεδο και είναι πολύ σημαντικό ότι ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη οικογένεια που έχει μέλλον.

Σήμερα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον υπέροχο κόσμο μας, που ήρθε παρά τις απεργίες και όλα αυτά που συμβαίνουν σήμερα στη χώρα μας και έδωσε βροντερό παρών και χάρηκε τη νίκη μας».

Εν τω μεταξύ στο περιθώριο των δηλώσεών του, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε γνωστό πως οι παίκτες του Ολυμπιακού θα μοιραστούν τον ποσό των 300.000 ευρώ σε περίπτωση νίκης τους την ερχόμενη Κυριακή στο ΟΑΚΑ, στο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής της Super League.

Στο ματς αυτό πάντως παραμένει αμφίβολη η συμμετοχή του Κώστα Μανωλά, με τον κεντρικό αμυντικό των "ερυθρολεύκων" να τραυματίζεται στα τελευταία λεπτά του αγώνα (ο ίδιος φώναξε για θλάση στο ιατρικό επιτελείο) και την κατάσταση του τραυματισμού να εκτιμάται την Παρασκευή.

(parapolitika.gr)