9 Δεκ 2012

Σύγκρουση κορυφής


Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η «κόντρα» του Πρωθυπουργού με τον ΣΥΡΙΖΑ. Στο Μαξίμου το τελευταίο διάστημα έχουν ανεβάσει κατακόρυφα τους τόνους της αντιπαράθεσης. Ο Αντώνης Σαμαράς με συνέντευξη του στο έθνος της Κυριακής για πρώτη φορά κατονομάζει τον ΣΥΡΙΖΑ πως ανήκει στο λόμπι της δραχμής.

«Οι πράξεις τους και...
η πολιτική τους εκεί οδηγεί είτε το καταλαβαίνουν είτε όχι, είτε το παραδέχονται είτε όχι. Τι σημαίνει «μονομερής κατάργηση του μνημονίου» ή «των εφαρμοστικών νόμων του»; Αυτό, και που το είπαν ήταν «βούτυρο στο ψωμί» όσων, εκτός Ελλάδας, ήθελαν να μας διώξουν από το ευρώ!» είπε χαρακτηριστικά ο Πρωθυπουργός.

Ιδιαιτέρως αιχμηρή ήταν και η απάντηση που εξέδωσε το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. «Δεν απομένει πολύς χρόνος στον αναξιόπιστο Πρωθυπουργό, την κυβέρνησή του και σε όσους εκπροσωπούν από κοινού το λόμπι της καταστροφής. Ο λαός θα επισπεύσει τις διαδικασίες για τη δημοκρατική ανατροπή τους».

Επίσης σχολιάζει και τα όσα υποστήριξε ο Πρωθυπουργός για ανάκαμψη της οικονομίας μέσα στο 2013 «Ο πρωθυπουργός, σε άλλη μία συνέντευξή του, προσπαθεί να ωραιοποιήσει την κατάσταση από τα αποτελέσματα της καταστροφικής πολιτικής του στην κοινωνία και την οικονομία. Η πραγματικότητα, ωστόσο, τον διαψεύδει οικτρά και δεν μπορεί να πείσει κανέναν.

Αποτελεί θράσος, μάλιστα, ο ισχυρισμός του ότι θα υπάρξει ανάπτυξη την επόμενη χρονιά από τη στιγμή που θα συνεχιστεί η ύφεση, θα αυξηθεί η ανεργία και θα πολλαπλασιαστούν τα λουκέτα στα μαγαζιά και τις επιχειρήσεις» αναφέρει στην ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ.

(real.gr)