28 Φεβ 2013

Η Κεφαλογιάννη αγοράζει εφημερίδες που ...έκλεισαν!


Παρά την κριτική που έχουμε ασκήσει κατά καιρούς σε συγκεκριμένες ενέργειες και αποφάσεις της Όλγας Κεφαλογιάννη, ουδέποτε κρύψαμε ότι την θεωρούσαμε ως μια νέα πολιτικό με φρέσκιες ιδέες και σύγχρονες αντιλήψεις. Δυστυχώς, όμως, κάθε μέρα που...
περνά η υπουργός Τουρισμού διαψεύδει τις προσδοκίες μας, και κυρίως τις προσδοκίες των ανθρώπων που την εμπιστεύτηκαν, καθώς τα πεπραγμένα της παραπέμπουν σε παλαικομματικά και ξεπερασμένα τερτίπια.

Ενδεικτική είναι η απόφαση που υπέγραψε η ίδια στις 15/1, με την οποία αποκλείει τα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» από το σώμα των εφημερίδων που προμηθεύεται το υπουργείο της. Προφανώς, η κα. Κεφαλογιάννη και οι συνεργάτες της δεν αντέχουν τη θεματολογία της πρώτης σε κυκλοφορία εβδομαδιαίας σαββατιάτικης εφημερίδας.

Όμως το γεγονός ότι στη σχετική λίστα έχουν συμπεριλάβει έντυπα όπως ο Αδέσμευτος Τύπος, η Ισοτιμία, ή η Αυριανή που δεν κυκλοφορούν εδώ και πολλούς μήνες, καταδεικνύει την παντελή άγνοιά τους για το αντικείμενο. Η κα. Κεφαλογιάννη προέρχεται από μια μεγάλη πολιτική οικογένεια της Κρήτης και θα έπρεπε -λόγω και της καταγωγής της- να έχει μάθει πως η μνησικακία και τα απωθημένα οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην απόλυτη πολιτική και προσωπική απαξίωση.

(parapolitika.gr)