4 Φεβ 2013

Τσίπρας στους αγρότες: Αν σταματήσετε να παράγετε θα μαραζώσει η οικονομία


Για την ανάγκη λύσεων που θα καλυτερέψουν τη ζωή τον αγροτών, έκανε λόγο ο Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του στους αγρότες που βρίσκονται συγκεντρωμένοι στον Ορχομενό, τονίζοντας το πόσο σημαντική είναι η αγροτική παραγωγή για την ελληνική οικονομία και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «πριν από έξι μήνες έβγαινε στα μπαλκόνια και έλεγε λόγια του αέρα».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε ότι...
η παρουσία του στις κινητοποιήσεις των αγροτών δεν έγινε μόνο για συμβολικούς λόγους, αλλά και με έντονο ενδιαφέρον, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι «αν μαραζώσει η ύπαιθρος θα σταματήσει να παράγει η αγροτιά και δεν θα βγούμε ποτέ από την κρίση» όπως τόνισε, ενώ απευθυνόμενος στους αγρότες ζήτησε «ουσιαστικές προτάσεις που θα καλυτερέψουν την ζωή σας».

Παράλληλα ο κ Τσίπρας, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι παραπλάνησε τους αγρότες, «βγαίνοντας στα μπαλκόνια πριν από έξι μήνες λέγοντας λόγια του αέρα και μετά κρύφτηκαν πίσω από τις κλούβες των ΜΑΤ» και παρακίνησε τους αγρότες να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις, λέγοντας ότι «με εσάς εδώ είναι διαφορετικά. Δεν μπορούν να σας επιτάξουν όπως το μετρό. Τι να επιτάξουν; Τα χέρια σας που σκαλίζουν το χώμα; H τα τρακτέρ;» όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.