24 Φεβ 2016

Συνάντηση Τσίπρα με τους αγρότες από το μπλόκο της Νίκαιας

Συνάντηση Τσίπρα με τους αγρότες από το μπλόκο της ΝίκαιαςΣυνάντηση με αντιπροσωπεία αγροτών από το μπλόκο της Νίκαιας θα έχει την Πέμπτη στις 10:30 π.μ. ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, όπως ανήγγειλε ο ίδιος από τη Βουλή.


Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο κ. Τσίπρας είπε ότι υπερασπίζεται το δικαίωμα των πολιτών να διεκδικούν δικαιώματα, και επισήμανε ότι τα κίνητρα της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ευτέρπης Κουτζαμάνη, αφορούσαν την τήρηση της νομιμότητας.

Επισήμανε, ωστόσο, ότι σε τέτοιες συνθήκες με πολίτες να κινητοποιούνται «οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί» και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι τα προβλήματα λύνονται καλύτερα με πειθώ.

Από την άλλη, τόνισε ότι «όταν κάποιοι μας κουνούν το δάχτυλο και απειλούν με κλείσιμο συνόρων, δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας», αναφερόμενος, ευθέως, όπως τόνισε, στον Προμαχώνα.

Τόνισε ότι κάθε αγώνας πρέπει να έχει μαζί του το κοινωνικό σύνολο και να υπερασπίζεται τα συμφέροντα της πατρίδας και οι κινητοποιήσεις δεν πρέπει να είναι εναντίον της χώρας και του κοινωνικού συνόλου.

Ανοιχτοί δρόμοι σε «ένδειξη καλής θέλησης»

Με ανοιχτούς δρόμους, «σε ένδειξη καλής θέλησης» ξεκινούν για την Αθήνα οι εκπρόσωποι των αγροτών που θα συμμετάσχουν στη συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου.

Τα τρακτέρ θα παραταθούν στην άκρη του οδοστρώματος και η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί πλήρως σε όλη τη Δυτική Μακεδονία, το Αμύνταιο, τα διόδια Μαλγάρων και το τελωνείο του Προμαχώνα.

Στο μεταξύ, οι αγρότες στα υπόλοιπα μπλόκα εύχονται καλή επιτυχία και αποτελέσματα στους συναδέλφους τους, παραμένοντας ωστόσο στα μπλόκα τους.