17 Σεπ 2016

Μητσοτάκης: Με οδικό χάρτη εξόδου από την κρίση στη ΔΕΘ

Μητσοτάκης: Με οδικό χάρτη εξόδου από την κρίση στη ΔΕΘΤην «συμφωνία αλήθειας» με τους πολίτες θα παρουσιάσει απόψε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, στην ομιλία που θα κάνει προς τους εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων, στις 8 το βράδυ στο συνεδριακό κέντρο Ι. Βελλίδης της ΔΕΘ.

Πρόκειται για τον «οδικό χάρτη» της ΝΔ για την έξοδο της χώρας από την κρίση και, σύμφωνα με στελέχη του κόμματος, αποτελείται από κοστολογημένες προτάσεις και μετρήσιμους στόχους.

Το «παρών» στην ομιλία του κ. Μητσοτάκη αναμένεται να δώσουν δύο πρώην πρωθυπουργοί, ο Κώστας Καραμανλής και ο Αντώνης Σαμαράς.

Η τριήμερη επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη για την 81η ΔΕΘ θα ολοκληρωθεί αύριο, Κυριακή, με τη συνέντευξη Τύπου, στη 1 το μεσημέρι, στο συνεδριακό κέντρο Ι. Βελλίδης.

Το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε περιοδεία σε περίπτερα της ΔΕΘ, συνοδευόμενος από τον  γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής Λευτέρη Αυγενάκη, βουλευτές και στελέχη του κόμματος. Τον πρόεδρο της ΝΔ ξενάγησαν ο πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo,Τάσος Τζήκας και ο διευθύνων σύμβουλος Κυριάκος Ποζρικίδης.

Ο κ. Μητσοτάκης ξεκίνησε την περιοδεία από το περίπτερο του Γ΄ Σώματος Στρατού. Στη συνέχεια επισκέφθηκε τα περίπτερα της Ρωσίας (είναι η τιμώμενη χώρα στην 81η ΔΕΘ), της Κύπρου, του ΟΛΘ, του Πυροσβεστικού Σώματος, του ΕΚΑΒ, της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού του υπουργείου Εξωτερικών, της ΓΣΕΒΕΕ, του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, της Ομοσπονδίας Αναπήρων, των Παιδικών Χωριών SOS, του Συλλόγου Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών «Ελπίδα», όπου έγινε και ο ίδιος εθελοντής δότης μυελού των οστών.

Η περιοδεία που κράτησε περισσότερο από μία ώρα ολοκληρώθηκε με την επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στο περίπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας.