7 Δεκ 2012

Δ.Γιαννακόπουλος: «Με πρόδωσε ο Θανάσης, φεύγω»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός και εξαπέλυσε επίθεση, στον θείο του, Θανάση Γιαννακόπουλο, λέγοντας χαρακτηριστικά  «με πρόδωσε».

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος υποστήριξε πως ο θείος του ήταν η αιτία που αποχώρησε ο Ομπράντοβιτς από τον Παναθηναϊκό επειδή του όφειλε χρήματα, ενώ...
είπε πως του παραδίδει εκ νέου τις μετοχές της ΚΑΕ.  Αν ο Θανάσης Γιαννακόπουλος δεν θέλει τις μετοχές, τότε υποστήριξε ότι θα τις παραχωρήσει στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό ή δωρεάν σε οποιονδήποτε άλλο θελήσει να τις πάρει στα χέρια του!

«Οταν το καλοκαίρι ζήτησα από τον Θανάση Γιαννακόπουλο και τους συνεργάτες του να πάρω στα χέρια μου τα οικονομικά, τα στοιχεία που μου δόθηκαν ήταν ψεύτικα» υποστήριξε .«Σήμερα πήρα την κατάσταση στα χέρια μου και είδα την πραγματική εικόνα. Σας λέω λοιπόν ότι ο κ. Ομπράντοβιτς έφυγε γιατί ο Θανάσης Γιαννακόπουλος του χρωστούσε πολλά λεφτά  και δεν μίλησα ποτέ γι αυτό! Υπάρχουν αποδείξεις, και είναι στη διάθεση οποιουδήποτε τις θελήσει... Δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να καλύψω τις τρύπες που άφησε η διοίκηση του Θανάση Γιαννακόπουλου».

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είπε επίσης ότι δεν ανέχεται την προδοσία και δεν μπορεί να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό:

«Οσο και αν το θέλω οι μετοχές είναι ήδη στη διάθεση του οποιουδήποτε. Τις κάνω και δώρο στον κ. Θανάση Γιαννακόπουλο ή σε όποιον Παναθηναϊκό θέλει. Αλλιώς αν δεν βρεθεί κάποιος θα τις επιτρέψω στον ερασιτέχνη εκεί όπου ανήκουν».

Στο τέλος, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν δέχτηκε ερωτήσεις και αποχώρησε από την αίθουσα δακρυσμένος.

(tanea.gr)