7 Δεκ 2012

Ανθρωποκυνηγητό για τέσσερις ληστές μετά από πυρά κατά αστυνομικών στα βόρεια προάστια


Σε εξέλιξη βρίσκεται ευρεία επιχείρηση της Αστυνομίας σε δασική περιοχή του Κρυονερίου για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τεσσάρων κακοποιών οι οποίοι τα ξημερώματα της Παρασκευής μπήκαν σε  διώροφη μεζονέτα στην περιοχή της Νέας Ερυθραίας και έκλεψαν μία τσάντα με 1.700 ευρώ.

Στην επιχείρηση...
συμμετέχει και κλιμάκιο της ειδικής κατασταλτικής αντιτρομοκρατικής μονάδας.

Όπως έγινε γνωστό, στις 03:30 τα ξημερώματα οι τέσσερις δράστες παραβίασαν μονοκατοικία στην οδό Παπαναστασίου στην Νέα Ερυθραία και άρπαξαν μία τσάντα. Ωστόσο, έγιναν αντιληπτοί από τους ιδιοκτήτες οι οποίοι ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Κατά την προσπάθεια διαφυγής τους οι κακοποιοί ήρθαν αντιμέτωποι με τους αστυνομικούς και ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών, χωρίς ωστόσο να υπάρξει τραυματισμός.

Λίγο αργότερα στην οδό Ήβης στην Εκάλη ακινητοποίησαν το τζιπ που οδηγούσε ο γνωστός δημοσιογράφος, Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, τον οποίον εξανάγκασαν να κατέβει από το όχημα και το οποίο χρησιμοποίησαν για τη διαφυγή τους.

Ακολούθησε νέα καταδίωξη και νέα ανταλλαγή πυροβολισμών με τους αστυνομικούς. Τελικά το αυτοκίνητο εντοπίστηκε να έχει ανατραπεί σε δασική περιοχή στο Κρυονέρι, όπου εκεί εστιάζονται οι έρευνες των αστυνομικών αυτή την ώρα.

Στην περιοχή βρίσκονται περιπολικά, τζιπ των ΕΚΑΜ, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, ενώ στην επιχείρηση για τον εντοπισμό των δραστών συμμετέχει και ένα ελικόπτερο της Αστυνομίας.
Newsroom ΔΟΛ

(in.gr)