1 Απρ 2016

Στο νοσοκομείο από επίθεση αδέσποτων ο δήμαρχος Τρίπολης

Στο νοσοκομείο από επίθεση αδέσποτων ο δήμαρχος ΤρίποληςΘύμα των αδέσποτων σκυλιών έπεσε ο δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο

Το περιστατικό, όπως αναφέρει το «Καλημέρα Αρκαδία» συνέβη το βράδυ της Πέμπτης, την ώρα που ο δήμαρχος επέστρεφε σπίτι του.

Το ζήτημα των αδέσποτων σκυλιών έχει πάρει διαστάσεις στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας.

Ο αντιδήμαρχος και υπεύθυνος για τη διαχείριση των αδέσποτων αναφέρθηκε πρόσφατα στο ζήτημα, λέγοντας ότι πίσω από την ανωνυμία, διάφοροι ασκούν κριτική στον Δήμο.

Ο κ. Σταματόπουλος μίλησε για τον Φιλοζωικό Σύλλογο που έχει δημιουργηθεί στην πόλη της Τρίπολης και για όλους όσοι πολεμούν τη δημοτική αρχή για το κόστος περίθαλψης των αδέσποτων, τονίζοντας ότι τα ποσά που δαπανώνται σε άλλους Δήμους είναι πολύ μεγαλύτερα.
Ο ίδιος μίλησε αναλυτικά για το κόστος της διαχείρισης και ήταν ιδιαιτέρως αυστηρός με τα ποσά, ενώ έκανε μια σύγκριση ανάμεσα στα τωρινά ποσά και σε εκείνα που δαπανήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια.
Αναφερόμενος στο χώρο όπου πηγαίνουν τα αδέσποτα, είπε ότι έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες εργασίες και τηρείται η νομιμότητα.