24 Νοε 2016

Το Σάββατο τα εγκαίνια του γραφείου πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη

Το Σάββατο τα εγκαίνια του γραφείου πρωθυπουργού στη ΘεσσαλονίκηΠεριοδεία στη Θράκη θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας. Την επομένη, Σάββατο, 26 Νοεμβρίου, ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στην Θεσσαλονίκη, όπου και θα γίνει η έναρξη λειτουργίας του εκεί γραφείου της ΓΓ Πρωθυπουργού.


Πιο αναλυτικά, το πρωί της Παρασκευής ο κ. Τσίπρας θα επιθεωρήσει τα έργα αναβάθμισης του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης και θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης.

Στη συνέχεια, θα επιθεωρήσει τα έργα κατασκευής του Διαδριατικού Αγωγού Φυσικού Αερίου (Trans Adriatic Pipeline - TAP).

Το μεσημέρι θα επισκεφθεί το Μειονοτικό Γυμνάσιο - Λύκειο Ξάνθης και το Ερευνητικό Κέντρο «Αθηνά», επίσης στην Ξάνθη.

Το απόγευμα θα έχει σύσκεψη με φορείς της Θράκης στο κτίριο της Περιφέρεια, στην Κομοτηνή, και στη συνέχεια θα εγκαινιάσει την 24η Πανελλήνια Εμπορική Έκθεση «Ανατολική Μακεδονία-Θράκη 2016» στη ΒΙΠΕ Κομοτηνής.

Το βράδυ (19:30) θα εκφωνήσει ομιλία στην Κομοτηνή.

Το Σάββατο επισκέπτεται τη Θεσσαλονίκη. Πρώτη του στάση το Κέντρο Διάδοσης Επιστημών & Μουσείο Τεχνολογίας «Νόησις» στη Θέρμη.

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με τα εγκαίνια του γραφείου ΓΓ Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη (12:30) και με σύσκεψη με φορείς της Θεσσαλονίκης, στο Διοικητήριο.