30 Νοε 2012

Σημαντικές διοικητικές αλλαγές στον όμιλο της Τράπεζας Πειραιώς


Σημαντικές διοικητικές αλλαγές οι οποίες έχουν στόχο να ενισχύσουν τη διοικητική δομή της Τράπεζας Πειραιώς έχουν ήδη δρομολογηθεί στην τράπεζα.

Συγκεκριμένα, ο πρώην αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας και εκ των ικανότερων στελεχών της αγοράς, Άνθιμος Θωμόπουλος, θα αναλάβει από...
τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου νέος Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας Πειραιώς.

Το www.bankingnews.gr επικοινώνησε με τον κ. Θωμόπουλο, ο οποίος και επιβεβαίωσε τη μετακίνησή του στην Τράπεζα Πειραιώς.

Η συμφωνία αυτή χαρακτηρίζεται μείζονος σημασίας, καθώς αποδεικνύει πως ο κ. Θωμόπουλος πιστεύει στο σχεδιασμό της Τράπεζας Πειραιώς.

O κ. Θωμόπουλος θα ασκεί καθήκοντα CEO, από κοινού με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Πειραιώς, Στ. Λεκάκο, ένα τραπεζικό στέλεχος με αποδεδειγμένες διοικητικές ικανότητες.

Αυτή η σημαντική διοικητική αλλαγή καταδεικνύει τη στρατηγική του ομίλου της Τρ. Πειραιώς και του προέδρου της Μ. Σάλλα, να ενισχύσουν τη διοικητική δομή της τράπεζας, ενόψει των επερχόμενων αλλαγών που αναμένονται στον κλάδο.

Οι διοικητικές ικανότητες του Α. Θωμόπουλου αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά την τράπεζα, στην τρέχουσα συγκυρία, εν μέσω συγχωνεύσεων και ριζικών αλλαγών στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα.

(bankingnews.gr)