27 Μαΐ 2018

Μητσοτάκης: Δεν αισθάνομαι ότι απειλούμαι από τον Ρουβίκωνα

Μητσοτάκης: Δεν αισθάνομαι ότι απειλούμαι από τον Ρουβίκωνα | in.grΓια τη βία μίλησε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης σε τηλεοπτική του συνέντευξη, ο οποίος κατέστησε αναγκαία τη διασφάλιση της δημόσιας τάξης.


«Οι άνθρωποι αισθάνονται βαθιά ανασφαλείς, κυρίως στις υποβαθμισμένες περιοχές» τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε ότι τα επίσημα στοιχεία υποδηλώνουν αύξηση των ληστειών και κυρίως των «βαριών» ληστειών και δεσμεύτηκε για την αποκατάσταση της δημόσιας τάξης.

Ερωτηθείς για τον Ρουβίκωνα, εκτίμησε ότι η δράση του κάνει μεγάλη ζημιά στην εικόνα της χώρας και ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος ως πρωθυπουργός δεν θα ανεχθεί τέτοιες συμπεριφορές.

«Ο κ. Τσίπρας έταξε τα πάντα όταν ήξερε ότι θα γίνει κυβέρνηση, δεν θα το κάνει τώρα που ξέρει ότι θα χάσει;» αναρωτήθηκε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε: «Το δικό μας σχέδιο δίνει ελπίδα σε όλους τους Έλληνες. Εμπιστεύομαι την ωριμότητα των πολιτών να κρίνου και να συγκρίνουν».

in.gr